Balıkesir İl Başkanlığı

DEVA PARTİSİNE KATILIMLAR BASINDA DEVA PARTİSİNE KATILIMLAR BASINDA

23 Eyl 2022

DEVA’YA KATILIMLAR SÜRÜYOR

Temmuz 2020 yılında Balıkesir’de teşkilatlanma çalışmalarına başlayan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi kadrolarını genişletmeye DEVAm ediyor.

Partiye katılmak üzere müracaat eden DEVA Gönüllüleri ile Balıkesir İl Başkanlığı Binasında bir araya gelen İl Başkanı Av. Kemal Aydemir ve İl Başkanlar Kurulu üyeleri, bir tanışma toplantısı düzenlediler. Gerçekleşen toplantıda DEVA Partisi’nin kurum kültürü, eylem planları ve Ali Babacan ekseninde konuşmalar gerçekleştirildi. Tek tek kendilerini tanıtan yeni üyelere toplantı sonrası İl Başkanı Aydemir tarafından rozet takıldı. Çiçeği burnunda üyeler rozet töreni esnasında mutluluklarını gizleyemediler.

Ülkenin iyi yönetilmesi adına kendilerini en yakın hissettikleri liderin Ali Babacan, en yakın hissettikleri ve bu işi başarabileceğine inandıkları tek partinin de DEVA Partisi olduğunun altını çizdiler.

Tören sonrası görüşlerine başvurduğumuz İl Başkanı Kemal Aydemir şu ifadeleri kullandı:

‘’Bugün bizim için çok çok özel bir gün. Yapılan çalışmalar sonrasında vatandaşlarımızın mazharına nail olma başarısı gösteren teşkilatlarımıza her gün yeni katılımların olması, bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Toplumun her kesiminden insanların partimizi anlıyor olmaları ve bu kadroları güveniyor olmaları bizim açımızdan çok değerli. Bakın işte görüyorsunuz, arkadaşlarımızın gözleri ışıl ışıl, nasıl olurda bir katma değer sağlayabilirimin çabasındalar. İşte bu azim, işte bu heyecan, işte bu kararlılık ile inşallah geleceğe çok daha güvenle bakabiliyoruz.’’

‘’Bu vesile ile aramıza yeni dahil olan arkadaşlarımıza hoş gediniz demek istiyorum. Kendilerine bir kere daha teşekkür ediyorum. Bu zor zamanda elini ve hatta bedenlerini taşın altına sokmak, memleket yararına bir şeyler yapmak istemek çok kıymetli. İnşallah hep beraber, kollektif bir şekilde çalışacağız. Bu zamana kadar emek veren diğer teşkilat mensubu arkadaşlarım ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte göreceksiniz çok güzel çalışmalara imza atacak ve DEVA Partimizi iktidar yapacağız. DEVA Partisi iktidar olunca yine göreceksiniz ki ülkemiz layık olduğu şekilde yönetilecek. Vatandaşlarımız rahat edecek. Ülkeye refah gelecek. Huzur, sükûnet gelecek. Bizleri destekleyen bütün vatandaşlarımız şunu unutmasınlar ki biz bunu hep beraber başaracağız. ‘’

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #ROZET TÖRENİ

SONRAKİ HABER

DEVA'YA TAZE KAN

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

23 Eyl 2022