Balıkesir İl Başkanlığı

DEVA PARTİSİNDE ANKARA’DAN ÜST DÜZEY ZİYARET DEVA PARTİSİNDE ANKARA’DAN ÜST DÜZEY ZİYARET

22 Kas 2021

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Başkanı Yasemin Bilgel ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Burçin Yereli, Balıkesir İl Teşkilatını ziyaret etti.

Ankara Heyetini, İl Başkanı Kemal Aydemir, İl Başkanlar Kurulu İl Yönetim Kurulu, İlçe Başkanları ve İlçe Yönetim Kurulları karşıladı. Karşılama sonrası toplantı salonuna geçen heyet burada İl Teşkilat Başkanı Soner Avcı’nın sunumuyla İl ve İlçe Teşkilat çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aldılar. İlçelerdeki üye ve mahalle temsilci sayılarındaki artış, Ankara heyetini oldukça memnun etti. Sunum sonrası istişare toplantısı gerçekleştiren Heyetler, İl Başkanı Kemal Aydemir ve Balıkesir Teşkilatlarının performansını taktire şayan bulduklarını ve ivmelenmenin önümüzdeki dönemde hızlanarak artacağından şüphelerinin olmadığını belirttiler.

İl Binasındaki toplantı sonrası DEVA Partisi heyeti, Lokantacılar Odası Hasan Yıldız ve Terziler, Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mehmet Avcı’yı ziyaret etti. Oda başkanlarının ortak görüşü, maalesef memlekette son dönemde yaşanan döviz hareketleri ve zamlardan sonra vatandaşın alım gücünün düşmesi neticesinde esnafın çok ciddi sıkıntıya girmesi ve gelecek beklentilerinin haddinden fazla karamsar olması. Gidişatın devamlı suretle kötü yönlü olması, esnafı iş yapamaz hale getirdiğinin altının çizildiği ziyaretlerde DEVA İktidarındaki Eylem Planları Başkanlara aktarıldı.

Oda ziyaretlerinin hemen akabinde çarşı merkezde konuşlanan DEVA Partisi Standını da ziyaret eden Bilgel ve Yereli, sahada gerçekleştirilen bu çalışmaların meyvelerini önümüzdeki dönemde vermeye başlayacağını belirttiler. Daha sonra Çarşı esnafını tek tek dolaşan DEVA Partililer sıkılmadık el, uğranmadık kapı bırakmama mottosuyla hareket ederek gönüllere dokundu. Çarşı esnafı, gündem yine ekonomik gelişmeler olunca, ortak kaygılarını Genel Merkez Yöneticilerine ve Aydemir’e ilettiler.

İl Başkanı Kemal Aydemir’in seçim zamanı olmamasına rağmen gerek ilçelerde gerekse Merkez çarşı esnafını sık sık ziyaret ederek dertleri dinlemesi ve esnafla bir araya gelmesini memnuniyetle karşılayan esnaf, halkın içinden, vatandaşın dertlerini dinleyen, çözüm yolları sunan ve hâl hatır soran İl Başkanından çok memnun olduklarını belirtmeden edemediler. Bu tablo karşısında oldukça mutlu olan Aydemir şu ifadelere yer verdi:

‘’Görüyorsunuz her geçen gün tepkiler artarak büyüyor. Vatandaşlarımızı bu duruma düşüren mevcut sistem ve memleketin başındakilerdir. Genelde zaten sıkıntıların büyük olması, yerele de direk yansımaktadır. Ülkemizi ve Balıkesir’imizi yönetenlerin bu tabloyu göz ardı etmesi ise çok manidardır. Vatandaş geçim sıkıntısı yaşıyor ve bunun hesabını sandıkta soracağını bir kere daha ve bu sefer daha yüksek bir sesle dillendiriyor. Bakınız Türkiye Cumhuriyeti Devleti, paydaşlarıyla beraber potansiyeli çok yüksek bir ülkedir. Gerek genç iş gücü, gerekse yer altı ve yer üstü kaynaklarıyla bölgede lider olabilecek bir hüviyete sahip iken maalesef hak etmediği bir şekilde yönetilmekte ve bu yaşantı reva görülmektedir.’’

‘’İşte görüyorsunuz, dertli olmayan bir kesim yok. Herkes durumdan şikayetçi. Artık değişim istiyorlar. Bugün Genel Merkezimizin kıymetli yöneticileri ile bir Balıkesir etüdü yaptık. Aslında Türkiye’de her yerde durum aynı. Biz DEVA Partisi olarak yaralara merhem olmak için geliyoruz, bizler Aziz milletimizi hak ettiği geleceğini tesis etmek için geliyoruz. Bizler emaneti teslim almaya geliyoruz. Bu vesile ile bizleri güzel Balıkesir’imizde ziyaret eden, değerli Genel Başkan Yardımcımız Yasemin Bilgel Hanımefendi ve Değerli Genel Merkez Yönetim kurulu üyemiz Ahmet Burçin Yereli Beyefendi’ye huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Sağ olsunlar var olsunlar.’’

‘’DEVA partisine inanın, güvenin. Unutmayınız ki Yarınlarımızın teminatı DEVA Partisidir.’’

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEVA BALIKESİR
  • #YASEMİN BİLGEL
  • #AHMET BURÇİN YERELİ

SONRAKİ HABER

İL BAŞKANIMIZ KEMAL AYDEMİR, BALIKESİR TV'DE CANLI YAYIN KONUĞU OLACAK

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

22 Kas 2021