Balıkesir İl Başkanlığı

Deva Partisi, Balıkesir’in Kepsut ilçesine Kurucu İlçe Başkanı olarak Mustafa Kemal Mutluer'i atadı. Deva Partisi, Balıkesir’in Kepsut ilçesine Kurucu İlçe Başkanı olarak Mustafa Kemal Mutluer'i atadı.

09 Şub 2021

Deva Partisi Balıkesir’in Kepsut ilçesine Kurucu İlçe Başkanı atamasını yaptı.

Kurulduğu günden bu yana ince eleyip sık dokuyarak ortaya koyduğu İlçe Başkanı belirleme kriter çalışmalarını bu kez Kepsut ilçemiz adına ortaya koyan Deva Partisi Balıkesir İl Başkanlığı, Kepsut’a Kurucu İlçe Başkanı atamasını gerçekleştirdi.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın takdirleriyle, Genel Merkez onayı sonrasında üzerinde fikir birliğine varılan isim Mustafa Kemal Mutluer oldu.

Kurucu İlçe Başkanı olarak atanmasından önce Deva Partisi saflarına katılan Ziraat Mühendisi Mustafa Kemal Mutluer, kendisine verilen görevin kutsallığının son derece farkında ve bilincinde olduğunu belirtti.
Böylesine sıkıntılı bir dönemde çözümün bir parçası olma sorumluluğu içerisinde hareket etmeye devam edeceğini ve Deva Partisi bayrağını en tepeye dikmek için elinden gelenin en iyisini yapacağını da sözlerine ekledi…

Yapılan Kepsut Kurucu İlçe Başkanı atamasından ötürü bir açıklama yapan
Deva Partisi Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir’de duygularını şu sözlerle ifade etti;

‘’ Öncelikle yapılan atamanın vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Deva Partisi olarak bizler çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürmekteyiz. Bölgemizin vefalı yurdu olarak tanımlanan Kepsut’a Kurucu İlçe Başkanımızı atamış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Liyakat temelli hareket ediyor olmamız, işi ehline vermemiz gerekiyor bilincinde olmamız bizim nitelikli teşkilat yapılarını oluşturmamıza ve sahip olmamıza olanak sağlıyor.
Hak edenin hak ettiği yerde olması gerektiğini savunan bir çatı altında politika yapıyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz hepimiz.
Bir kadro hareketi olan ve salgın dönemi olmasına rağmen araziye inmekten geri kalmayan Deva Partisi, Balıkesir’de sık aralıklarla hızlı hareket etme çalışma metodu içerisinde olmaya ve her vatandaşımıza dokunmaya devam edecektir.
Kepsut İlçe Kurucu Başkanımız olarak atanan Mustafa Kemal Mutluer Beyefendiye her türlü durumda destek olacağımız sözünü verirken, kendisini kutluyor, bütün vatandaşlarımızı Deva Partisi çatısı altına davet ediyorum.
Gelin ve partimiz çalışmalarına katılın. Biz bu çatının altında yeni nesil bir siyasi anlayışı hep birlikte inşa edelim diyoruz.
Geleceğe dair sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştirelim çağrısında bulunuyoruz.’’

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #KEPSUT DEVA

SONRAKİ HABER

DEVA Partisi Havran Kurucu İlçe Başkanlığına Osman Yavaş atandı.

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

09 Şub 2021